duminică, 7 iulie 2013

Sămburele de avocado

Am observat că tuturor plantelor de pe balconul nostru le merge foarte bine și toate s-au dezvoltat în câteva luni. Urmează să facem și sa prezentăm și pe blog câteva rețete cu ierburile aromatice proprii care au ieșit dintre care cea mai tentantă este o rețetă de salsa verde cu mentă și usturoi și poate chiar și câteva rețete mai speciale de chifteluțe.

Ca un mic update, sămburele de avocado
pe care l-am pus în apă acum 2 luni, de Paște, face foarte bine și are deja și rădăcină și lăstar verde. În scurt timp o să îl indepărtăm de pe sâmburele rămas și îl plantăm ca atare în ghiveci. Oricum după ce m-am mai și informat pentru ca un avocado să ajungă la deplină maturitate și să facă primele fructe durează aproximativ șapte ani. Până atunci are timp grădina să crească...și noi impreună cu ea.



2 comentarii:

  1. Foarte interesant! Ai spart samburele inainte sa-l pui in apa?

    RăspundețiȘtergere
  2. buna Aurelia, nu am spart deloc samburele, doar l-am priponit cu niste scobitori si l-am tinut cu partea mai groasa in apa.

    RăspundețiȘtergere