duminică, 7 iulie 2013

Update mini-gradina !

În ultima perioadă am cam lipsit de pe blog din cauza finalizării studiilor de masterat dar și a mutării într-o nouă casă. Dacă tot am mutat mini-grădina dintr-un balcon în altul, am luat decizia de a renunța la plantele care din greșeala mea nu au crescut/dezvoltat corect. Singurele care s-au aflat în această situație au fost ridichile care au dezvoltat frunze foarte mari și frumoase însa în pamânt aveau doar un pic de radacină. Greșeala a fost a mea deoarece nu am pus semințele destul de adânc în pamânt. 
Mărarul a crescut foarte frumos motiv pentru care l-am tăiat și l-am pus pe iarna la uscat.


Roșiile au o creștere deasemenea foarte bună. Au apărut primele flori însa gogonelele se lasă așteptate.
Pișcătorii au crescut și ei, făcând primele flori.Căpșunii au făcut într-un final fructe. Nu am reușit să le fac poze dar promit să le fac pe viitor.La capitolul flori ne-am îmbogățit cu un trandafir pitic, primit în dar de absolvire, care a complentat astfel trio-ul format din mentă, mușcată și trandafir.  

Condimentele de asemenea se dezvoltă foarte bine. Am reușit chiar să folosesc și primele frunze de pătrunjel, leuștean și țelina la o supă de pui. 
Un comentariu:

 1. Buna ziua!

  Am lansat de curand cu proiect in care promovam si vindem foisoare de gradina, casute in copac, balansoare si multe chestii dragute. Vroiam sa stiu daca v-ar interesa un schimb de link-uri sau o metoda de ajutor reciproc. Sunt convins ca veti gasi interesant site-ul nostru www.foisoare-gradina.ro . Astept un semn pe info@foisoare-gradina.ro .

  Va multumesc si va doresc un weekend minunat, alaturi de cei dragi!

  Valentin Danaila
  www.foisoare-gradina.ro

  RăspundețiȘtergere