marți, 16 aprilie 2013

Lista de cumparaturi


Astazi am fost inspirata de vremea de afara si de pomul inflorit ce il vad de pe geamul biroului meu si mi s-a facut pofta de ridichi cu telemea si salata. De fapt in ultima vreme au inceput sa apara incet incet si capsunile, dar pentru ele mai am putina rabdare pentru ca incep si ale noastre sa aiba flori.

Pana cand se vor face ridichii nostrii avem pe lista de cumparaturi:

  •     seminte de salata iceberg sau poate chiar mai multe soiuri;
  •     jardiniere;
  •     pamant – vom incerca mai multe tipuri pentru a vedea cum se comporta si pentru a putea face apoi o comparatie.

4 comentarii:

  1. Pot să vă ajut cu niște sfaturi? Nu dați banii pe prostii. Pământul de flori îl puteți lua de la pădure, imediat sub stratul de frunze uscate. E excelent și mai ales gratis. :) ba chiar e mai bun decât ce se găsește prin magazine. Jardinierele le mai puteți și face, din lemn, la o adică. Luați doar semințe, că fără alea nu se poate. :)
    Ah. Și încercați să scoateți din setări opțiunea aia cu verificarea comentatorului, să nu fie robot. La început e amunzantă, dar apoi devine stupidă și frustrantă. Unii chiar fac mișto și zic că încep să aibă îndoieli cu privire la propria persoană. Uite numai cum sună: cică „Dovediți că nu sunteți un robot”. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Încă una și mă duc, fără bere Ciuc. Încercați și niște mangold, care merge și în loc de salată, și în loc de spanac, ștevie, urzici etc. E sfeclă de frunze, dar e extraordinară! Și mult mai bogată în vitamine și minerale decât salata. Recomand tuturor cu larghețe această plantă apreciată și la nemți, și în Scandinavia, și la englezi. Și mai e și nepretențioasă.

    RăspundețiȘtergere
  3. am incercat sa urmez sfaturile d-voastra si am confectionat o "jardiniera" din 2 sticle de apa plata, o sa pun poze cu ea imediat ce plantez si noile seminte. Stand la bloc si intr-un oras relativ mare nu ne este la indemana lemnul dar incercam sa improvizam cu ce avem prin jur :)

    RăspundețiȘtergere